Kelly
Locatiehoofd

Mijn naam is Kelly en het is mijn verantwoordelijkheid dat de dagelijkse gang van zaken binnen de kinderopvang van de Montessorischool op optimale wijze doorgang kan vinden. Na een aantal jaren als pedagogisch medewerker te hebben gewerkt ben ik in 2018 locatiehoofd van de locatie Montessori geworden. Ik ben 4 dagen per week aanwezig op de locatie, waarin ik mijn uren verdeel over werken met de kinderen en kantoorwerk. Tevens onderhoud ik ook contact met de basisschool, andere instanties en de ouders.
Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik met veel plezier mijn werk doe.

Voor vragen of opmerkingen kunt mij bereiken via het contactformulier of het telefoonnummer van de locatie tel. 0164 – 72 69 05 of mailen naar kinderopvang@montessori-boz.nl

In 2014 heb ik mijn diploma HBO Ad Pedagogisch en educatief medewerker succesvol afgerond. Ook ben ik volledig VVE Piramide geschoold, heb ik een babyopleiding gevolgd en ben ik BHV’er. Tevens ben ik voorleescoördinator.

Ook ben ik geschoold in de Montessori methode voor de kinderopvang.

In mijn werk houd ik mij bezig met het te stimuleren en uitdagen van de ontwikkeling van de kinderen, maar ook met het aansturen van de pedagogisch professionals op deze locatie.

Neem contact op